Top

Veelgestelde vragen

ALGEMEEN

 • Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?
  Omdat de producten bij baby's en kleine kinderen worden gebruikt is het zeer belangrijk de veiligheid te waarborgen. De veiligheidsvoorschriften staan bij het artikel in de omschrijving en onderaan op de website beschreven. Lees deze goed door en volg ze op. Aan ieder artikel waarbij deze voorschriften van toepassing zijn zit een gedrukt exemplaar vast; belangrijk is om deze eraan te laten zitten wanneer je het artikel cadeau geeft. 
 • Wat is de levertijd van een artikel?
  De levertijd van alle artikelen is 10 werkdagen. Houd hier rekening mee wanneer je besteld.  
   
 • Waarom kan ik het artikel niet de volgende dag in huis hebben?
  Bijna alle producten worden met de hand gemaakt. Voorraad maken met custom-made artikelen is niet mogelijk. Het product kan pas gemaakt worden nadat de bestelling is geplaatst. Dit kost meer tijd. Echter is het het wachten waard want je hebt een uniek artikel voor je kleintje of een gaaf persoonlijk cadeau. 
 • Kan ik andere kleuren en samenstellingen kiezen dan de artikelen die op de site staan?
  Ja dat is mogelijk. Stuur me dan een berichtje via de mail. 
 • Kan ik het artikel met spoed bestellen?
  Helaas is dit niet mogelijk. We houden de besteldatum als volgorde aan. Als we spoed bestellingen gaan aannemen worden de levertijden voor anderen langer en dat willen we natuurlijk niet. Iedereen is gelijk en wacht dus even lang. 

 • Kan de bestelling ingepakt worden als een cadeautje?
  Alle bestellingen worden standaard leuk ingepakt. Het is ook mogelijk om het rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen. Kies in dat geval een ander afleveradres en vermeld bij opmerkingen welke tekst je bij het pakketje zou willen. Bij de bestelling worden nooit orderbevestigingen of facturen met prijsinformatie meegestuurd.
 • Kan ik een factuur krijgen?
  Dat is zeker mogelijk. Stuur een mailtje met de aanvraag of vraag het bij de opmerkingen tijdens het bestelproces.

WAGENSPANNER en MAXICOSI-SPANNER

 • Advies: lengte naam. 
  Ervaring leert dat met een naam langer dan 6 letters de wagenspanner niet mooi tot zijn recht komt. Er staan voorbeelden van langere namen op instagram en facebook. 

MAMA KETTING

 • Hoe maak ik de ketting korter?
  Open de sluiting en schuif deze aan beide kanten terug. Open de knoopjes en verleg deze. Meet of de lengte op die manier goed is en trek de knoopjes goed stevig aan. Knip het overige koord 1cm boven het knoopje af en schuif te sluitingen terug. 

INITIALEN/NAAM ARMBANDJE

 • Hoe knoop ik het armbandje vast?
  Meet de nodige lengte en leg daar meerdere knoopjes op elkaar. Trek na elke knoopje het goed stevig aan. Knip het overige elastiek 1cm boven de knoop of leg er een strikje in.